Wassink Koeriers in Barneveld is een full-service logistiek bedrijf, die passende service biedt bij uw vraag. ’t Komt goed! Wat u ook vraagt: ‘Don’t worry, we do.’ Voor transport, lucht- of zeevracht, trailertransport of palletdistributie bent u bij Wassink Koeriers aan het juiste adres. Onze full-service bestaat net als een recept uit meerdere ingrediënten: altijd bereikbaar, duidelijk, transparant, snel en laagdrempelig. Deze service leveren wij in de breedste zin van het woord want ook opslag, warehousing en douanefaciliteiten zitten in ons recept.

Wij spelen in op de behoeften en wensen van bedrijven en klanten. Door ons persoonlijke contact en brede netwerk in de logistiek kunnen we snel schakelen en op maat gemaakte diensten leveren. Wij weten als geen andere hoe belangrijk het is dat uw vracht of pakket veilig en op tijd wordt bezorgd. Onze service leveren wij 7 dagen per week, 24 uur per dag zowel nationaal als internationaal. Van de dunste envelop tot een vracht van 33 pallets, mét of zonder spoed, niets is te gek en alles is mogelijk bij Wassink Koeriers.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Wassink Koeriers?

Bel: 088-40 49 777 of e-mail: planning@wassinkkoeriers.nl. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij tot uw beschikking.

Fullservice koeriersbedrijf
Gespecialiseerd in transport
Opslag, warehousing en douanefaciliteiten
Wij zijn altijd laagdrempelig
Zeer gunstige tariefstelling